Pályázati lehetőségek

Az Enterprise Solutions Kft. 2009. óta teljes körűen segíti ügyfelei vállalkozásfejlesztését az Európai Unió által felkínált komplex támogatási rendszer segítségével.

A fejlett pályázati megoldásoknak köszönhetően Ön most minden eddiginél kedvezőbb feltételek mellett javíthatja vállalkozása versenyképességét.







enso-software-box_res

Sikertörténetek »

Érdeklődöm »

 
palyazat_sideimage

  • A támogatási rendszer révén lehetősége nyílik rá, hogy szoftveres rendszerkörnyezetét teljes egészében közösségi finanszírozási forrásból vásárolja meg, újítsa fel.


  • A benyújtott pályázatok elbírálása automatizált. Nincs biztottság, nincs pontrendszer; az Ön vállalkozásának csak teljesítenie kell a pályázati kiírás által támasztott egyszerű követelményeket a támogatási összeg elnyeréséhez. Cégünk által megbízott szakértő pályázatíróink elkészítik Önnek pályázati anyagát, mellyel biztosan elnyerheti a kívánt támogatási összeget.


  • A pályázati kiírás célja, hogy a magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozások jövedelemtermelő képessége az alkalmazott információs, kommunikációs technológiai megoldások hatékony alkalmazása révén erősödjön - mind a belső vállalati, mind pedig a vállalatközi üzleti folyamatokban.



Mit nyer Ön, ha pályázati úton vásárolja meg rendszereinket?
 

Bővebben a pályázati lehetőségekről »






Kiknek ajánljuk?
 

  • Azoknak a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, akik rendkívül jutányos áron szeretnének komplett ügyviteli és online megoldásokat cégüknek
  • Azon vállalkozóknak, akik szeretnék kihasználni az Európai Unió által korlátozott időtartamig elérhető támogatási forrásokat
  • Akik szeretnének versenyképesek maradni és kihasználni a kínálkozó gazdaságfejlesztési programok abszolút előnyeit


Mennyibe kerül?
 

Minden pályázatos megoldásunkhoz teljesen egyedi, részletes árajánlatot készítünk, mely tartalmazza a kért modulok és szolgáltatások díját. Az egészen kicsi, relatíve olcsó rendszerektől a több tíz milliós rendszerekig bármilyen projekt megvalósítható. Amennyiben érdeklődik, kérjük, kattintson az "Árajánlatot kérek" gombra, és kollégáink még a mai nap folyamán felkeresik Önt testre szabott ajánlatunkkal. 

Árajánlatot kérek »