Aqua-Portéka Kft.

aquaporteka

Az Aquaportéka Kft. számára pályázatos megoldás kereteink belül új internetes webáruházat készítettünk, valamint bevezettük az ENSO Ügyvitelt. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás és az vásárlók igényeinek mind jobb kielégítése céljából CRM modult és teljes körű panaszkezelő rendszert integráltunk.

Kattintson a további részletekért...
 
Franco Trade

francotrade

A Franco Trade Kft. készletkezelő rendszerét zökkenőmentesen, mindössze két hét leforgása alatt komplex ügyviteli rendszerünkre váltottuk. A cég ügyfeleinek kedvezve bevezetésre került egy teljesen új vonalkód alapú cikk-azonosítási rendszer, mellyel sokkal gyorsabbá és kényelmesebbé válik a vásárlás, a termékek azonosítása illetve a számlázás.

Tovább olvasom...
 
Szertár Sportbolt

szertar_sportbol

 

A Szertár Sportboltban partnerünk, az Uniweb felkérésére bevezettük az ENSO Ügyvitelt mellyel szinkronban egyedi fejlesztésű webáruházat üzemeltetünk. Ügyfelünk kérésére egyedileg részkészlet kezelési komponenst fejlesztettünk, mellyel a vállalkozás pontosan nyomon tudja követni az egyes termékeihez tartozó részkészlet-értékeket. (Például: a különféle cipő- és ruhaméretek egyedi készletnyilvántartása.)


Tovább olvasom...
 
Falco Depo Udvar

falco-depo-udvar

A Falco Depo Udvar az ügyviteli rendszerünk segítségével közel 10%-os erősödést mutat a válság ellenére is. Az új webáruház zökkenőmentesen, csekély adminisztratív munkabefektetéssel működik, miközben több mint 15.000 árucikket, 20.000 vevőpartnert, egyedi kedvezményeket és speciális ársávokat kezel. 

Az ENSO Ügyvitel 2007. januárja óta tartalmazza a cég bejövő és kimenő bizonylatait (250.000 bizonylat; 1,2 millió bizonylathoz kapcsolódó tétel) egyetlen adatbázisban. Az óriási adathalmazból szolgáltatott grafikus és komplex pénzügyi adatok értékes információkat szolgáltatva segítik a cég döntéshozóit a vállalati stratégia kialakításában.

Tovább olvasom...
 
Suliszerviz Kft.

suliszerviz

 

A Suliszerviz Kft. Kelet-Magyarország egyik legmeghatározóbb oktatási intézete. Pályázati forrás keretében egy komplex vállalti portált és egy ENSO Ügyviteli rendszert készítettünk nekik.

 

Tovább olvasom...
 
Solar-D Kft.

solar-d

A Solar-D kft. számára uniós forrásból szoftver és hardver beruházás történt. A cég öt telephellyel rendelkezik, ezek mindegyike folyamatos adatszinkronban áll egymással. A vállalatnál bevezetésre került továbbá egy mobileszközökkel támogatott vonalkód-kezelési rendszer is.

A cég épületgépészeti rendszerek tervezésével, kivitelezésével és az ehhez kapcsolódó áruk kereskedelmével foglalkozik, így az ügyviteli megoldásunk mellé internetes webáruházat is fejlesztettünk a Kft. számára.  

Tovább olvasom...
 
Katófer Kft.

katofer

A Katófer Kft. Hajdú-Bihar megye egyik meghatározó szaniteráruval foglalkozó cége.  A pályázatos megoldás keretein belül  internetes webáruházat fejlesztettünk, melyet a cég által használt számlázó és készletkezelő szoftverrel szinkronizálunk. 


Tovább olvasom...
 
Alarm Wachter

alarm

A nagy múlttal rendelkező Alarm Wachter Kft. biztonságtechnikával és megfigyelő rendszerekkel foglalkozó vállalat. Feladatunk a Kft. belső ügyviteli szoftveregyüttesének ENSO Ügyvitellel történő leváltása volt, mely integráltan, komplexen tudja kiszolgálni a cég üzleti igényeit.

Egyedi fejlesztésű webáruház megoldásukhoz szinkronizáló interfészt készítettünk, melynek segítségével ügyviteli rendszerünk teljes körűen, direkt módon tudja ellátni a webáruház üzemeltetését is.

Tovább olvasom...
 
Thermo '93 Kft.

thermo

 

A Thermo ’93 Épületgépész Centrum Kft-nél pályázatos megoldás keretein belül vezettük be ügyviteli rendszerünket, valamint készítettünk teljes körű internetes webáruház megoldást a cég számára.

A vállalat igényei szerint kibővítettük dokumentumkezelési rendszerünket, és lehetővé tettük, hogy a webáruházban megjelentett termékekről részletes dokumentációkat, információs fájlokat tölthessenek le a látogatók.

 

Tovább olvasom...
 
KujbusVill

kujbusvill

A Hajdú-Bihari régió egyik meghatározó villamossági és lámpa szaküzlete is szintén minket választott. A két telephely között másodperc alapú adat-szinkronizálás van, mégis a telephelyek 100%-osan üzemképesek maradnak hálózati hiba esetén is. Az ENSO Mobile PDA rendszer (amely az Ügyviteli rendszerhez tartozik) vezeték nélküli hálózaton keresztül segíti a megrendelések, az eladások összekészítését, továbbá leltározási időszakban a rendkívül gyors készlet-összegzést.

A komplex ENSO Ügyviteli rendszer zökkenőmentesen kezeli a napról-napra növekvő, több, mint 150.000 árucikket és a több, mint 350.000 kimenő bizonylatot. Ezek segítségével több évre visszamenő statisztikát tud a vezetőség egyben kezelni és könnyedén kiértékelni, az Ügyvitel professzionális és grafikus lekérdezéseivel. A Kujbusvill Kft. a folyamatosan változó beszerzési árat is az ENSO Exel importáló moduljával végzi, ennek segítségével az árajánlat adás a központi adatbázis segítségével napi árakkal történhet.

Tovább olvasom...