Aqua-Portéka Kft.

aquaporteka

Az Aquaportéka Kft. számára pályázatos megoldás kereteink belül új internetes webáruházat készítettünk, valamint bevezettük az ENSO Ügyvitelt. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás és az vásárlók igényeinek mind jobb kielégítése céljából CRM modult és teljes körű panaszkezelő rendszert integráltunk.

Kattintson a további részletekért...
 
Falco Depo Udvar

falco-depo-udvar

A Falco Depo Udvar az ügyviteli rendszerünk segítségével közel 10%-os erősödést mutat a válság ellenére is. Az új webáruház zökkenőmentesen, csekély adminisztratív munkabefektetéssel működik, miközben több mint 15.000 árucikket, 20.000 vevőpartnert, egyedi kedvezményeket és speciális ársávokat kezel. 

Az ENSO Ügyvitel 2007. januárja óta tartalmazza a cég bejövő és kimenő bizonylatait (250.000 bizonylat; 1,2 millió bizonylathoz kapcsolódó tétel) egyetlen adatbázisban. Az óriási adathalmazból szolgáltatott grafikus és komplex pénzügyi adatok értékes információkat szolgáltatva segítik a cég döntéshozóit a vállalati stratégia kialakításában.

Tovább olvasom...
 
Suliszerviz Kft.

suliszerviz

 

A Suliszerviz Kft. Kelet-Magyarország egyik legmeghatározóbb oktatási intézete. Pályázati forrás keretében egy komplex vállalti portált és egy ENSO Ügyviteli rendszert készítettünk nekik.

 

Tovább olvasom...
 
Solar-D Kft.

solar-d

A Solar-D kft. számára uniós forrásból szoftver és hardver beruházás történt. A cég öt telephellyel rendelkezik, ezek mindegyike folyamatos adatszinkronban áll egymással. A vállalatnál bevezetésre került továbbá egy mobileszközökkel támogatott vonalkód-kezelési rendszer is.

A cég épületgépészeti rendszerek tervezésével, kivitelezésével és az ehhez kapcsolódó áruk kereskedelmével foglalkozik, így az ügyviteli megoldásunk mellé internetes webáruházat is fejlesztettünk a Kft. számára.  

Tovább olvasom...
 
Katófer Kft.

katofer

A Katófer Kft. Hajdú-Bihar megye egyik meghatározó szaniteráruval foglalkozó cége.  A pályázatos megoldás keretein belül  internetes webáruházat fejlesztettünk, melyet a cég által használt számlázó és készletkezelő szoftverrel szinkronizálunk. 


Tovább olvasom...
 
Alarm Wachter

alarm

A nagy múlttal rendelkező Alarm Wachter Kft. biztonságtechnikával és megfigyelő rendszerekkel foglalkozó vállalat. Feladatunk a Kft. belső ügyviteli szoftveregyüttesének ENSO Ügyvitellel történő leváltása volt, mely integráltan, komplexen tudja kiszolgálni a cég üzleti igényeit.

Egyedi fejlesztésű webáruház megoldásukhoz szinkronizáló interfészt készítettünk, melynek segítségével ügyviteli rendszerünk teljes körűen, direkt módon tudja ellátni a webáruház üzemeltetését is.

Tovább olvasom...
 
Thermo '93 Kft.

thermo

 

A Thermo ’93 Épületgépész Centrum Kft-nél pályázatos megoldás keretein belül vezettük be ügyviteli rendszerünket, valamint készítettünk teljes körű internetes webáruház megoldást a cég számára.

A vállalat igényei szerint kibővítettük dokumentumkezelési rendszerünket, és lehetővé tettük, hogy a webáruházban megjelentett termékekről részletes dokumentációkat, információs fájlokat tölthessenek le a látogatók.

 

Tovább olvasom...