Webáruház
Ismerje meg az ügyviteli rendszerünkkel együttműködő internetes webáruház rendszerünket!

Az ENSO Webáruház célja, hogy profitját az internetes értékesítés lehetőségeinek kihasználása révén megsokszorozhassa.

enso-software-box_res

Referenciák megtekintése »

Érdeklődöm »

 
website_sideimage

 • A weboldal olyan hely, ahol a látogatónak otthonosan kell éreznie magát. Egy egyedi, letisztult design révén weblapja vonzóbbá, céges arculata komollyá válik.

  Cége minőségi küllemét látva vendégei szívesen időznek oldalán, és hamar bizalmat szavaznak Önnek.


 • Az idő pénz, és az internetezők nem szeretnének sok időt elfecsérleni a keresgélésre.

  Lényeges, hogy az Ön oldalát a lehető leghamarabb, az elsők között találják meg potenciális ügyfelei.

  Elengedhetetlen tehát, hogy a weboldala keresőoptimalizált struktúrájú legyen, ezáltal megsokszorozva látogatói számát és profitját.


 • Abból Ön még nem profitál, ha sok a látogatója. Fontos, hogy weblapja olyan tartalmi elemeket, speciális modulokat és logikai felépítést tudjon magáénak, amely a látogatókat érdeklődőkké, az érdeklődőket pedig vásárlókká változtatja.Mit kap Ön, ha megvásárolja webáruház rendszerünket?


  • Komplett, egyedi látványterveket készítünk webáruháza megjelenéséről, melyet böngészőjében úgy tekinthet meg, mintha áruháza már kész volna. Folyamatosan konzultálunk Önnel, és igényeinek megfelelően a látványterveket módosítjuk, tökéletesítjük.

   Cége profiljának és egyedi igényeinek megfelelően elkészítjük a portál strukturális tervezetét, melyhez rövid dokumentációt és javaslatokat mellékelünk.


  • Telepítjük sokoldalú és modern tartalomkezelő rendszerünket, melyben mintainformációkat és menüelemeket alakítunk ki a tervezetnek megfelelően.

   Az elfogadott látványtervet elemekre bontjuk, és összeállítjuk az oldal megjelenését. CSS (stílusleíró programnyelv) alapú programozást alkalmazva konfiguráljuk és testre szabjuk a megjelenési elemeket (képek, szövegstílusok, tördelési beállítások, margók, keretek, táblázatok és beágyazott elemek).

    

   Testre szabjuk a rendszer alapjául szolgáló programkódot (PHP), valamint rendszerspecifikus módosításokat végzünk a webmotorban.


  • A weboldalán elhelyezzük cége leírását, szolgáltatási listáját, közlendő információit, a webáruházzal kapcsolatos gyakran ismételt kérdések szekciót, majd logikus, látványos menürendszerbe szervezzük a tartalmi információkat.  
    

   Kérésére beépítünk dinamikusan frissíthető képgalériát, hírlevélküldő modult, modern kapcsolatfelvételi panelt, illetve ajánlatot készítünk bármilyen egyedi komponensre. 
    

   A webáruház saját, belső keresőrendszerét integráljuk – részletes keresési funkciókat, szűkítési lehetőségeket biztosítunk.


  • A jól megszerkesztett URL címek révén a keresők előnyben részesítik majd webáruháza aloldalait, és több látogatót juttatnak oldalára. A magasabb látogatottság, a jó stuktúra és a gyors működés megsokszorozhatja tényleges vásárlói számát


   Online követhető professzionális analitikai rendszeren keresztül ellenőrizheti oldala sikerességét, reklámkampányai hatását. A rendszer megadott időközönként részletes jelentést küld az Ön részére weboldala látogatottsági adatairól és az azt böngésző felhasználókról.  

Kipróbálom a webáruházat »


Kinek ajánljuk?
 

 • Olyan magánszemélyeknek és cégeknek, amelyek internetes vonalon is kívánják profitjukat növelni

 • Azoknak, akik szeretnének személyre szabott megoldást kézhez kapni
 • Ideális választás, ha egy folyamatosan fejlődő, frissülő, ám személyre szabható rendszert keres

 Mennyibe kerül?
 

 • A személyre szabás és nyújtott szolgáltatások mértékétől függően változnak áraink
 • Már működő cég esetén Uniós forrásból finanszírozható beruházást is tudunk nyújtani, akár 0 Ft induló költséggel, minimális vállalási feltételekkel
 • Konkrét árajánlatunkhoz lépjen velünk kapcsolatba! 


Árajánlatot kérek »